Contact

Contact opnemen

Als u om welke reden dan ook contact met mij wilt opnemen, u dit gerust doen op de volgende e-mail: [email protected]

Sauna's en water

Er zijn veel sauna's in de wereld, maar slechts een klein handvol van hen zijn ontworpen om zeer comfortabel en veilig. Ze nemen meestal de vorm aan van waterparken of overdekte zwembaden waar je een zwembad, een hot tub, sauna, sauna douches, sauna bad, sauna douche en een sauna kamer voor mensen om te gebruiken en te ontspannen in. Veel mensen kiezen ervoor om deze zwembaden te gebruiken wanneer ze geld willen besparen en niet hoeven te betalen voor een gewone sauna. Het is een geweldige aanvulling op uw huis spa.

De meeste sauna's en zwembadsauna's in Nederland zijn gemaakt van kunststof (glas of staal), maar er zijn er nog steeds een aantal die in hout zijn gemaakt. Ze hebben meestal sauna's en douches, zodat u een zwembad en een sauna in uw huis of appartement hebben.

Ik ben altijd geïnteresseerd in het helpen van mensen om tijd en geld te besparen. Als u een beetje tijd wilt besparen, controleer dan het volgende:

Ik ben een sauna fan sinds de leeftijd van 10 en werken aan een sauna project sinds 2013. Ik heb gestudeerd voor een Master's Degree in Psychologie en heb verschillende boeken gepubliceerd over psychologie en sauna's. Ik werk ook met studenten aan hun saunaprojecten. Ik ben altijd blij om mijn ervaring met u te delen, want het is heel vaak een goede manier om tijd en geld te besparen in sauna's. Ik ben blij om te helpen. De eerste keer dat ik je ontmoette was toen je me bezocht in mijn sauna en we spraken ongeveer 10 minuten. We spraken over onze sauna's, wat je leuk vindt aan hen, en hoe je geld hebt bespaard bij sauna's. Ik was erg onder de indruk van het werk dat je deed in je sauna en ik dacht dat het een geweldig idee zou zijn om je uit te nodigen om me te bezoeken in mijn sauna. Ik was niet de enige persoon die geïnteresseerd was in dat idee en ik vroeg je ook om een kleine donatie te doen aan mijn sauna. Dat heb je gedaan. Dat was geweldig.

Onze openingstijden

  • Maandag: 07:45 - 14:00
  • Dinsdag: 06:30 - 14:30
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 09:00 - 16:30
  • Vrijdag: 09:45 - 15:30
  • Zondag: 07:00 - 19:45