Inkomsten genereren

Affiliate links op onze website zijn geen garantie dat u meer betaalt, maar dat u in staat zijn om het product te kopen, die ook een stimulans voor ons om de site meer en meer nuttig te maken. Als u op een affiliate link klikt, neemt de website een commissie (zonder kosten voor u) van de commissie van de verkoper. Als ik bijvoorbeeld op een link in een blog klik, wordt het geld aan de verkoper betaald. De commissie is niet een commissie die ik betaald aan de auteur of een andere partij. Alle commissie is de winst van de website, en het wordt uitsluitend gebruikt om de website te financieren. Dus we betalen niets voor deze links. We doen echter een poging om ervoor te zorgen dat het product goed wordt vertegenwoordigd door links naar het product. We hebben geen redactie, dus we publiceren niets dat niet overeenkomt met de ervaring van de klant.

Sommige affiliate websites beweren ook een commissie van uw aankopen te ontvangen.

Houd er rekening mee dat alle reclame van dit type is puur niet-commercieel en de informatie op onze site is niet bedoeld als een substituut voor een commerciële relatie met u, de bezoeker.

Over ons bedrijf

Sauna-Lab, het bedrijf van het bedrijf, is het eerste bedrijf ter wereld waar de productie van sauna's volledig in handen is van de mensen zelf. Dit unieke bedrijf is gevestigd op een eiland in de Oostzee. Om het eiland te bereiken en de sauna's op een ecologisch duurzame manier te produceren, moesten ze het eiland en hun traditionele levensstijl veranderen. Sauna-Lab is geen fabriek, maar een plek waar mensen vrij zijn om hun ideeën te ontwikkelen en hun eigen keuzes te maken. Het eiland werd gekozen om deze reden, omdat het een relatief goedkope locatie en, natuurlijk, er is altijd een mogelijkheid dat het eiland kan worden hersteld, in het geval dit is wat de mensen willen.